Wyjazd aktywizujący do Inkubatora Kuchennego
Stowarzyszenie Kraina św. Anny organizuje wyjazd studyjny do inkubatora kuchennego. Podstawowym celem wyjazdu jest zapoznanie się z ideą funkcjonowania inkubatora przetwórstwa lokalnego produktów rolnych oraz możliwości rozwijania własnej działalności gospodarczej.
Inkubator jest miejscem przeznaczonym dla drobnych przetwórców produktów rolnych, firm cateringowych oraz rolników itp., którzy mogą przygotować i przetwarzać swoje produkty w dobrze przygotowanych do tego celu pomieszczeniach. Pozwala to drobnym przetwórcom spełniać wszelkie wymogi sanitarne nie inwestując własnych środków w urządzenia, które będą wypożyczać w inkubatorze i dzięki temu znacząco obniżą koszty wytworzenia swoich produktów.
Wyjazd 9 stycznia 2017r. do Inkubatora Kuchennego - Bugaj Zakrzowski Gmina Stryszów, woj. Małopolskie.
Pragniemy poinformować, że rekrutacja na wyjazd studyjny rozpoczęła się w dniu 23.08.2016 r. i jest wydłużona do 30.11.2016r. do godz. 12.00.
Czytelnie wypełniony i podpisany formularz zgłoszeniowy przyjmujemy w formie mailowej na adres: , pod numer faksu: 77/47-49-181 lub osobiście do siedziby Organizatora. Działanie te ma na celu równy dostępu wszystkim zainteresowanym.
Liczba miejsc ograniczona: 30.
Wyjazd jest całkowicie bezpłatny dla zakwalifikowanych uczestników.
Utworzona zostanie także lista rezerwowa osób, które są zainteresowane wyjazdem.
Rezygnacja z uczestnictwa w wyjeździe musi zostać zgłoszona do 5 dni roboczych przed planowanym wyjazdem. W przypadku rezygnacji z uczestnictwa w terminie krótszym oraz braku osób z listy rezerwowej i zastępstwa osoby z obszaru, spowoduje pobranie opłaty w wysokości określonej przez Organizatora (kwota jednostkowa pokrywająca koszty wyjazdu).
O zakwalifikowaniu do udziału w wyjeździe studyjnym decydują Twoje atuty i argumenty zawarte w formularzu zgłoszeniowym w punkcie II.
O zakwalifikowaniu, bądź nie zakwalifikowaniu poinformujemy zainteresowanych telefonicznie lub mailowo.
Wyjazd studyjny adresowany jest do mieszkańców obszaru Stowarzyszenia Kraina św. Anny, lokalnych liderów, osób zainteresowanych i zaangażowanych w tworzenie lokalnych produktów rolnych oraz osób chcących rozpocząć współpracę z inkubatorem przetwórstwa lokalnego, który gmina Tarnów Opolski planuje otworzyć na swoim terenie.
formularz zgłoszeniowy (150,82KB)